Putopisna razglednica o Lisabonu danas u Radio kafeu

Kroz ovaj čudesni grad prošetaćemo se u nedelju, 22. decembra.
Putopisna razglednica o Lisabonu danas u Radio kafeu
Foto: 021 (privatna arhiva)
"Ima gradova i gradova, lepi su Istanbul, Napulj, Valensija, Rio, Madrid, Kopenhagen, Amsterdam... Nemerljivo je koji je najlepši. U svakom od njih nešto je najlepše, po čemu se pamti taj grad“, kaže Slađana Velendečić, koja će 22. decembra u Radio kafeu ispisati razglednicu o Lisabonu, jednom od najlepših gradova u kojima je, kaže, bila. 
 
"Ono što za mene jedan grad čini posebnim je potreba da mu se vratim mnogo puta, ne zato što je najlepši, već zato što ima nešto magično i privlačno, neku energiju koja te obuzme da poželiš da ti tu bude dom. Lisabon je jedan od tih gradova", otkriva Slađana i dodaje: 
 
"Biće to priča o gradu koji je prošao istorijski put od jednog od najbogatijih gradova na svetu do siromaška na rubu Evrope, priča o gradu u kojem je svaka etapa ovog putovanja - uspon, sjaj, pad i ponovno buđenje, ostavila neizbrisiv trag na ulicama, trgovima, u ljudima".
 
Slađana Velendečić pričaće o Lisabonu u okviru ciklusa "Putologija", od 19 sati. 
 
Ulaz je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".