Burno zbog suđenja u Nišu, izlomljen inventar u svlačionicama u poluvremenu

Nakon trećeg ovogodišnjeg poraza fudbalera Vojvodine u prvenstvu od Radničkog, pojavile su se fotografije izlomljenog inventara u svlačionicama stadiona u Nišu, a incident se pripisuje gostima koji su bili nezadovoljni suđenjem.

Na fotografijama koje je objavio Hotsport se vide uništena vrata koja vode od gostujuće svlačionice do ambulante, a takođe i na vratima koja odvajaju svlačionice i tuš kabine.

Incident se navodno desio na poluvremenu, ali za sada još nema zvanične potvrde o tome ko je napravio štetu niti reakcije iz uprave Vojvodine.

Nakon prvih 45 minuta u Nišu, gosti su imali primedbu na postignut pogodak Radničkog zbog mogućeg ofsajda, kao i na drugi žuti karton Novice Maksimovića u 44. minutu zbog čega su čitavo drugo poluvreme odigrali sa igračem manje, ali i na još nekoliko sudijskih grešaka. - Zaista ne znam šta je to sudija video, a da ja, koji sam bio u centru pažnje, ne znam uopšte šta je dosudio. Niti sam video čoveka, niti sam ga uopšte dotakao - rekao je Maksimović po završetku susreta, a prenosi Dnevnik.

Da su gosti bili iznervirani suđenjem videlo se već u trećem minutu nastavka kada je zbog burnog protesta nakon jedne sudijske odluke sa klupe udaljen pomoćni trener Dragan Šarac.

Posle meča, trener crveno-belih Nenad Lalatović je na pitanje novinara kako ocenjuje meč rekao da će sam sebi dati "minut ćutanja". - Ćutaću i čestitati svojim igračima koji su dominirali sa igračem manje i koji su pokazali svima da igraju najbolji fudbal trenutno. To je sve - rekao je Lalatović.

Posle toga je na konferenciji za medije rekao da nosi crninu zbog srpskog fudbala. - Čestitam Radničkom na pobedi. Ja sam danas s pravom u crnini, jer je fudbal umro.

Treba reći i da je sudijska trojka, na čelu sa Petrom Piperom, prva napustila stadion nakon završetka utakmice.

Radnički je sinoć pobedio Vojvodinu na Čairu sa 1:0 i sa osvojenih 27 bodova se primakao na dva boda Novosađanima koji su sada na deobi drugog mesta sa Partizanom.

  • Beban

    31.10.2016 16:59
    Navikli na kradju ali neka mi smo za njih gospoda pa stoga molim da se smire tenzije je r ipak smo mi iz prestonice ali prave i to kulture a vi jedite papriku svirajte trubu i nosite fesić ......
  • Tamo neko

    31.10.2016 15:07
    Nebi me čudilo da već pre utakmice bio razbijen. Ako pogledamo kako izgleda deo stadiona za gostujuće navijače dobro da opšte imaju svlačionicu.
  • Fedja

    31.10.2016 14:24
    Nije to nista...
    U Curugu pretnje pistoljima, sacekivanje predsednika kluba iy Vojke i pretnja da ako pobede nece zive glave izvuci...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.