Jokić stigao do polufinala u Ol-star izazovu

Srpski košarkaš Nikola Jokić takmičenje "Skills Challenge" na ovogodišnjem Ol-staru završio je u polufinalu, porazom od Kristapsa Porzingisa.
Jokić je ostao bez finala zbog neočekivano loših pasova, koji su ga koštali u nastavku poligona – promašio je sva tri pokušaja i Letonac je imao mnogo vremena za odlučujući šut.
 
Iako je Nikola sa osam i po metara pogodio trojku iz trka, Porzingisova lopta je prva prošla kroz obruč i on je dobio priliku da se za trofej bori sa Gordonom Hejvordom.
 
Igrač Njujork Niksa je u finalu odigrao fantastično, sve je pogodio iz prve i iz ‘Smuti king centra’ nosi fantastičan trofej.
 
Momak iz Sombora, koji danas slavi 22. rođendan, na startu je odmerio snage sa domaćim igračem Entonijem Dejvisom i našao se u popriličnom zaostatku jer je i tada imao problema sa dodavanjima, dok je rival metu pogodio iz prvog puta. 
 
Ol-star se nastavlja takmičenjem u brzom šutiranju trojki i zakucavanju, dok će spektakl zaokružiti duel Istoka i Zapada, u noći između nedelje i ponedeljka.
 
Ostatak izveštaja čitajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).