Novosađani slavili u Kaću

U okršaju "komšija" u okviru 5. kola rukometne Superlige, Vojvodina je u Kaću savladala Jugović rezultatom 29:26.

Stojanović sa 11 i Orbović sa 8 pogodaka predvodili su goste do trećeg trijumfa u novoj sezoni, dok su s druge strane najraspoloženiji bili Vrgović sa 9 i Seleši sa 6 golova.

Podmlađen sastav Jugovića uspešno je parirao šampionu skoro tokom celog prvog poluvremena, ali su iskusniji i fizički jači rukometaši Vojvodine neutralisali vođstvo Kaćana do kraja prvog dela, da bi u finišu susreta stekli nedostižna četiri gola prednosti.

Vojvodina je trenutno treća na tabeli sa 7 bodova, a ispred nje su Zvezda sa 9 i Dinamo sa 8 bodova. S druge strane, Jugović je na začelju bez ijednog osvojenog boda.

U narednom kolu Vojvodina dočekuje Moravu, a Jugović ekipu Dinama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".