Rukometašice slavile i u Makedoniji, spremne za plej-of

Ženska reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala Makedoniju i u drugom pripremnom meču u Skoplju - 43:27.
Najefikasnije u srpskom timu bile su Jelena Lavko sa osam i Željka Nikolić sa šest, dok su Tamara Georgijev i Slađana Pop Lazić postigle po pet.
 
Tim je na ovoj proveri vodio pomoćni trener Živojin Maksić, a odluka o novom selektoru biće doneta u narednim danima. Našu selekciju u junu očekuje plej-of za plasman na Svetsko prvenstvo u Nemačkoj koje se održava krajem godine. 
 
Protivnik je Italija, koja će biti domaćin u prvom susretu (11. jun), a revanš je u Srbiji tri dana kasnije.
 
U nacionalni tim vratila se Sanja Damnjanović, kao i Andrea Lekić, koja je zbog zdravstvenih problema morala da preskoči nastup u ovoj EHF nedelji.
 
Nakon večerašnje pobede i trijumfa u prvom meču rezultatom 35:29, ženska selekcija Srbije spremna je za baraž.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".