Šampion poražen na gostovanju u Šapcu

Rukometaši Vojvodine poraženi su na gostovanju Metaloplastici rezultatom 34:31 u utakmici bez bodovnog značaja za Novosađane.
Gostovanje u Šapcu, u okviru 21. kola Super lige Srbije, šef stručnog štaba Božo Rudić iskoristio je kako bi pružio priliku mlađim igračima, dok je standardne prvotimce odmarao za plej-of. 
 
U prvom poluvremenu Voša je igrala nešto slabije, domaćinu je dozvolila da napravi razliku od tri gola, te se na pauzu otišlo rezultatom 17:14. Pokazaće se da će upravo tri gola iz prvog poluvremena odlučiti meč, pošto su u drugom delu igre "crveno-beli" igrali potpuno ravnopravno sa Metaloplastikom, pa je na obe strane viđeno po još 17 golova.
 
Među Novosađanima minute su odlično iskoristili desno krilo Đukić i levi Bek Jovanović koji su postigli po devet golova, kao i Grozdanić koji se u strelce upisao pet puta.
 
Vojvodina je, sa 33 boda, trenutno prva na tabeli, ali priliku za bodovno izjednačenje ima Crvena zvezda koja večeras gostuju u Požarevcu. U poslednjem kolau Voša će ugostiti upravo ekipu Požarevca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".