US Open: Đoković dobro startovao, Lajović eliminisan

Novak Đoković uspešno je započeo odbranu titule na US Openu pobedom nad Poljakom Ježijem Janovičem rezultatom 3:1, po setovima 6:3, 5:7, 6:2, 6:1.

Igra najboljeg tenisera sveta nije bila na najvišem nivo, barem ne u drugom setu kada je Đoković napravio mnogo grešaka, a evidentan je bio i bol u desnoj ruci.

"Nikada nije lako igrati na vrhunskom nivou tokom čitave godine. Naiđe period kada se ne osećate dobro. Idem dan po dan i uspeo sam da prebrodim ovaj", rekao je Novak posle meča. Uvertiru pred duel napravio je Fil Kolins u sklopu svečane ceremonije otvaranja, zbog čega je duel kasnio više od jednog časa.

Novak će u borbi za treću rundu igrati protiv Čeha Jiržija Veselog.

S druge strane, Dušan Lajović je eliminisan već na startu turnira od Benoa Pera iz Francuske sa 3:2, po setovima 6:2, 2:6, 3:6, 7:5 i 6:1.

Pera u narednoj rundi čeka Markos Bagdatis.
 

  • RIZBO

    30.08.2016 11:31
    DOĐE MI
    da zaplačem od sreće!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.