Poslednja ovogodišnja Green love žurka 4. decembra

Poslednja ovogodišnja velika Green Love žurka zakazana je za 4. decembar na Spensu, a nastupiće najtraženija DJ dama današnjice NASTIA, Lea Dobričić, a uz njih i Dark Angel, Tijana Kabić, DJ Natasha i Loco Baby.
Poslednja ovogodišnja velika Green Love žurka zakazana je za 4. decembar na Spensu, a nastupiće najtraženija DJ dama današnjice NASTIA, Lea Dobričić, a uz njih i Dark Angel, Tijana Kabić, DJ Natasha i Loco Baby.


DJ Nastia, najtraženija producentkinja i DJ iz Ukrajine, u poslednje tri godine svakog vikenda nastupa na različitim mestima u Evropi. Kažu da tajna njenog uspeha leži u kvalitetnoj dance muzici sa ukusom, a da je njena specijalnost energija koju deli sa ljudima tokom svojih nastupa. Nastiu možete čuti na velikim muzičkim festivalima, kao i u mnogim underground klubovima, a 4. decembra definitivno na Spensu, kada će pored nje nastupiti i sjajna Lea Dobričić, svetski poznata DJ zvezda iz Srbije.

Dark Angel, Novosađanka koja je 2009. bila prva dama koja je otvorila čuvenu Exitovu Dance Arenu i koja svojim čuvenim setovima oduševljava publiku širom regiona. Tijana Kabić, u medijima često nazivana “princezom vojvođanske klubske scene”, koja je za kratko vreme, svojom muzikom i harizmom, osvojila srca ljudi širom Srbije. Zatim Loco Baby, DJ iz Beograda, poznata u klubovima širom regiona kao i Španije, Grče i Švajcarske po svom techno i house zvuku koji polako prenosi i na svoje prve produkcijske korake i DJ Natasha, Subotičanka koja je istinski predstavnik FunPro4 sluha i Club 'n' Bar imidža. Svojim veselim andergraund muzičkim stilom je već deceniju aktivna na srpskoj sceni, kao deo prepoznatljivog DJ-dvojca Natasha & Goya.

Karte su u prodaji na svim prodajnim mestima "Gigs Tix-a" po promo ceni od 890 dinara, dok će na ulazu cena karte iznositi 1200 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Vesti

Do sutra traje 19. Videomedeja

Trodnevni Međunarodni festival savremene video umetnosti "Videomedeja" održaće se od 23. oktobra do nedelje, 25. oktobra u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, u organizaciji i produkciji Udruženja za video umetnost Videomedeja.

U šest selekcija 70 filmova na Sinema Sitiju

U okviru osmog izdanja Sinema Siti internacionalnog filmskog festivala biće premijerno prikazano 70 filmskih ostvarenja u šest selekcija, među kojima je jedna od najatraktivnijih i najposećenijih "360 stepeni".