Besplatne ulaznice za Exit i Sea dance najkreativnijim fanovima

Pod sloganom "Leto ljubavi", Exit festival ovog leta obeležava događaje iz 1967. kada je nastao revolucionarni hipi pokret.

Posetioci će imati priliku da uživaju u muzici jednih od najznačajnijih imena svetske i regionalne mužičke scene, a Hardwell, Jason Derulo, Jeff Mills, Rag'n'Bone Man, Sean Paul, Mahmut Orhan, John Newman ili Fatboy Slim su samo neka imena koja će nastupiti na ovogodišnjim Exitovim festivalima u Novom Sadu i Budvi.

Sponzor festivala, votka "Smirnoff ice" ove godine vodi najkreativnije fanove na ova festivala. Fanovi se mogu prijaviti za nagradni konkurs na sajtu www.smirnoffice.rs, a oni koji daju najkreativnije odgovore na pitanje "Šta povezuje Smirnoff ice i Exit leto ljubavi" osvojiće po dve ulaznice za Exit i Sea dance. Imena dobitnika biće objavljena na sajtu City magazina.

Exit festival održaće se od 5. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit avantura putuje na Jadransko more gde se od 13. do 15. jula održava četvrti po redu Sea dance festival.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit