Horor "Isijavanje" dobija nastavak

Kultni horor Stenlija Kjubrika "Isijavanje", dobiće nastavak 36 godina nakon originala.

"Isijavanje" je film snimljen 1980. godine, po istoimenom romanu "kralja horora" Stivena Kinga objavljenom tri godine ranije. Film govori o detetu sa posebnim moćima, koje sa porodicom provodi zimu u pustom hotelu.

King je 2013, odnosno 36 godina nakon knjige "Isijavanje", objavio i nastavak po imenu "Doctor Sleep". Knjiga prati malog Denija Toransa koji je odrastao, postao alkoholičar, uspeo da se izleči, ali još uvek u sebi nosi "demone" iz hotela "Overluk". Još uvek ima posebnu moć isijavanja, uz pomoć koje stupa u kontakt sa nepoznatom devojčicom kako bi rešili niz ubistava i nestanaka dece.

Scenario za nastavak filma piše Akiva Goldsman, koji je napisao scenario za film "Blistavi um", ali još uvek nije poznato ko će igrati glavne uloge. Takođe, neizvesno je i da li će se autoru romana dopasti nastavak, tim pre što je King, svojevremeno, bio užasnut filmskom adaptacijom "Isijavanja".

Autor: Blic

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.