Benedikt Kamberbač u novoj verziji "Kako je Grinč ukrao Božić"

Britanski glumac Benedikt Kamberbač pozajmiće glas stvorenju Grinč u novoj filmskoj adaptaciji knjige "Kako je Grinč ukrao Božić".

Premijera filma, zasnovanog na istoimenoj priči američkog pisca Dr Seuss-a, očekuje se krajem sledeće godine, 17 godina pošto je snimljen igrani film sa Džimom Kerijem u glavnoj ulozi.

Direktor filmskog studija "Iluminejšn entertejnment" Kris Meledandri je u sredu veče na godišnjoj konferenciji "SinemaKon" u Las Vegasu izjavio i da će Trej Parker, glumac i jedan od autora animirane serije "Saut Park", pozajmiti glas zlikovcu u trećem delu filma "Grozan ja".

Na konvenciji koja okuplja vlasnike bioskopa, "Iluminejšn entertejnment" prikazao je trejler najnovijeg filma o Džejsonu Bornu, s Metom Dejmonom u glavnoj ulozi. U filmu Pola Gringrasa igraće i Tomi Li Džons i Ališija Vikander.

Autor: Beta

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.