Svetska premijera filma "Star Trek" 20. jula

Paramount Pictures, Skydance, Bad Robot i reditelj Džastin Lin su objavili da će se svetska premijera filma "Star Trek - Izvan granica" održati 20. jula na "Comic-Conu" u San Dijegu.

Premijera će se održati u Embarkadero Marina parku, u IMAX formatu u saradnji sa simfonijskim orkestrom San Dijega i IMAX korporacijom.

To će biti, kako navodi distributer "Taramaunt", prva svetska IMAX premijera na otvorenom, uz specijalno pojavljivanje reditelja i ekipe filma, kao i uživo koncertno izvođenje muzike iz filma koju je radio oskarovac Majk Đakino, a koju će izvoditi simfonijski orkestar San Dijega.

Reditelj Džastin Lin je rekao da je uzbuđen što će premijeru filma ispratiti s fanovima Comic-Cona i što će oni moći uživo da čuju neverovatnu muziku iz filma.

Portparol Comic-Cona, Dejvid Glenzer je izjavio: "Mi smo i privilegovani i uzbuđeni što su Paramount Pictures, Skydance i Bad Robot odabrali da ispoštuju fanove tako što će premijeru novog nastavka Star Treka održati upravo na Comic-Conu ovog leta".

Film "Star Trek - Izvan granica" na repertoar srpskih bioskopa stiže 21. jula.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.