VIDEO: Neradan dan u Indiji zbog premijere filma

Najpopularniji indijski glumac Rajinikant snimio je novi film "Kabali" čija premijera je najavljena za petak.
Većina poslodavaca na jugu Indije je zbog toga odobrila slobodan dan kako bi radnici mogli da pogledaju novo glumačko ostvarenje velikana indijske kinematografije.
 
U gradovima Bangalore i Čenaj vlada praznična afmosfera. Poslodavci su istakli da su odluke o slobodnom danu doneli kako bi izbegli probleme na poslu, jer su i tokom prethodnih premijera Rajinikantovih filmova radnici odbijali da dođu na posao pod različitim izgovorima da su bolesni ili imaju neke velike porodične probleme.
 
Veće kompanije su najboljim radnicima kao nagradu delile karte za premijeru filma. Kompanija Er Azija je ovom prilikom organizovala čarter let iz Bangalora za Čenaj, a 200 najsrećnijih putnika će tokom leta imati priliku da gleda novi film "Kabali", dok će stjuardese služiti Rajinikantova omiljena jela. Većina hotela i restorana organizovala je specijalne programe prikazivanja novog filma, čija će premijera biti istovremeno u 12.000 bioskopskih dvorana.
 
Šivaji Rao Gaekvad, poznatiji kao Rajinikant (65), najpopularniji je glumac u Indiji i Aziji. Do 23 godine radio je kao vozač autobusa, a potom je odlučio da se oproba u glumi. Do sada je igrao u više od 170 filmova. Najviše snima na tamilskom jeziku, jednom od zvaničnih jezika u Indiji.
 
Najpopularniji Rajinikantov film "Telufu" priča je o šefu mafije, a film je samo za pravo emitovanja na televizijama zaradio preko 30 miliona dolara.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.