Šarliz Teron umesto Anđeline Džoli u filmu "Ubistvo u Orijent ekspresu"

Rimejk čuvenog filma "Murder on the Orient Express", adaptacije još poznatijeg romana Agate Kristi, uskoro bi trebalo da dobije najnoviju filmsku verziju, u režiji Keneta Brane.

Glavnu žensku ulogu u ovom ostvarenju trebalo je da ima Anđelina Žoli, ali glumica koja, po pričama, sve češće zapada u depresiju i sve češće odbija uloge, učinila je to još jednom.

Sada, glumac/reditelj, koji će i sam igrati u svom ostvarenju i to detektiva Herkula Poaroa, ima ideju koja glumica bi mogla da zameni Anđelinu. Izbor je pao na Šarliz Teron.

Nju smo prošle godine imali prilike da gledamo u filmu "Mad Max: Fury Road", koji je na ovogodišnjoj dodeli nagrada Oskar, osvojio šest zlatnih statueta. Ove godone igrala je i u filmu "The Huntsman: Winter War", nastavku ostvarenja "Snow White and the Huntsman" i "The Last Face" koji je režirao njen bivši partner, Šon Pen. Trenutno snima osmi deo franšize "Fast & Furious".

Radnja filma "Murder on the Orient Express" odvija se u čuvenom vozu koji tokom svog putovanja biva mesto svirepog ubistva poznatog američkog tajkuna. Slavni belgijski detektiv, Herkul Poaro, koji se inače prvi put spominje u ovom romanu, pokušaće da reši ubistvo u skučenom i opasnom prostoru, prepunom neobičnih karaktera, od kojih je svako, na svoj način, imao motiv za ovaj zločin.

Original iz 1974. godine, koji je režirao Sidni Lumet bio je nominovan za Oskar u šest kategorija. U tom filmu igrale su glumačke legende: Lorin Bekol, Šon Koneri, Džon Gilgud, Vanesa Redgrejv, Žaklin Bise, Ingrid Bergman i Entoni Perkins.

Inače, ovaj voz je zaista postojao i saobraćao je od Pariza do Istanbula sve do 1977. godine.

Što se filma tiče, premijera je zakazana za 22. novembar 2017.

  • DJosan

    12.08.2016 15:26
    orijent
    odakle pocinje orijent? Od Beca, LJubljane, Zagreba, Beograda, Nisa, Pristine, Skoplja ?
  • Boki

    09.08.2016 09:31
    Hvaljen si boze Andjela nema pojma sa glumom. Nije ni Šarliz bas super glumica ali ima i drugih talenata zbog kojih je izuzetnocenimo :)
  • Roćko

    09.08.2016 09:10
    Prema knjizi, ubistvo se desilo kod Vinkovaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.