Glavni glumac nakon 12 godina otpušten iz serije "Zločinački umovi"

Produkcijski studio ABC i NBS televizija izdali su zvanično saopštenje da je glumac Tomas Gibson otpušten iz serije "Zločinački umovi" nakon što je nasrnuo na jednog od scenarista na setu.

Nakon 12 godina rada na seriji Gibson je morao da se oprosti sa likom inspektora Arona Hočnera.

"Volim "Zločinačke umove", u njih sam uložio moje srce i dušu zadnjih 12 godina. Nadao sam se da ću dočekati i njihov kraj, ali to sada više nije moguće. Želim da se zahvalim kolegama, autorima, producentima, glumcima, odličnom timu ali posebno najboljim fanovima koje sam stekao igrajući u ovoj seriji", rekao je glumac nakon odluke o otpuštanju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.