Snima se nastavak Pobesnelog Maksa

U rimejku "Mad Max: Fury Road" (Pobesneli Maks - Autoput besa), koji je bio veliki hit prošle godine, igrali su Tom Hardi i Šarliz Teron, a režirao je Džordž Miler.

Film je zaradio više od 375 miliona dolara u bioskopima širom sveta. Australijski list The Herald-Sun tvrdi da je novi film trenutno u preprodukciji i da će se fokusiriti na pozadini priče o liku Šarliz Teron, Furiozi.

Radni naslov filma je "Mad Max: The Wasteland", sudeći po vestima. Režiser Miler je nedavno objasnio da planira da uradi više "Mad Max" filmova, sa još dve priče u planu.

Šarliz Teron je nedavno govorila o problemima koje je imala radeći s Tomom Hardijem na "Autoputu besa". Rekla je da se tenzija među njima verovatno prenela i na ekran.

"Možda je film baš takav kakav jeste jer smo se toliko borili jedno sa drugim, i ti likovi su radili istu stvar", rekla je ona, prenosi MTV.rs. "Da smo bili najbolji drugari, možda bi film bio 10 puta gori... Iz onoga što sam ja čula, nije takav u svakom filmu - čula sam da ima i dobrih iskustava", dodala je.
 

  • Sto se mene tice

    20.09.2016 23:29
    Ne moraju da se trude... Mogu i da spale/obrisu sve kopije poslednje gdela... I ako nekako moze i da mi ga izbrisu iz mog pamcenja, vrate mi utroseno vreme i novac za ulaznicu u bioskop bilo bi idealno...
  • propala investicija

    20.09.2016 22:02
    ćemu kad postoje vesti ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.