VIDEO: Objavljena scena iz prve epizode novog serijala "Walking dead"

Američka serija "The Walking Dead" nastavlja se prvom epizodom sedme sezone koja će biti prikazana 23. oktobra, a TV kuća FOX objavila je jednu izuzetno važnu scenu.

Fanovi su upoznati sa poslednjom epizodom u šestoj sezoni koja je sve tvrdokorne ljubitelje serije ostavila u svojevrsnom grču, a sve zbog uskraćene informacije o imenu osobe koju likvidira hladnokrvi Nigan.

Naime, FOX je na Jutjubu objavio scenu koja najverovatnije sledi odmah nakon izvršenja smaknuća, a u krupnom planu nalazi se junak serije Rik Grajms koji obećava Niganu da će ga ubiti.

  • Drondžija

    14.10.2016 10:19
    Ode čo'ek Glen... Šteta, jedan od sjajnih likova...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.