VIDEO: Kratki animirani film osvojio srca gledalaca

Kratki animirani film "Piper" je za veoma kratko vreme, svega šest minuta, osvojio srca mnogih gledalaca.
Film govori o učenju mlade močvarne ptičice da prevaziđe strah od vode i da sama pronađe hranu koja joj je potrebna. Oni koji su već odgledati film istakli su da je ovo jedan od najboljih kratkih filmova "Diznija" i "Piksara". 
 
  • .

    07.11.2016 08:20
    Lepota i ljubav
    Bas kao galeb Dzonatan Livingston.Da smo vise ovakvi a manje ovakvi, Dr Petrovicu cemu to Srbine?A sta su one druge pticice u filmu?Sta je mama ptica?,Koje nacionalnost?i..ili su sve Srbi?
    Ima li mogucnosti da samo uvidite lepotu,radoznalost,hrabrost,ucenje i odrastanje a da to pripisete svakom normalnom i dobrom coveku.Ne etiketirajte, ne prozivajte,ne udarajte se u grudi kao u tam- tam bubanj ........vec samo uzivajte u lepoti koja pripada svakom dobrom coveku na Planeti Zemlji.
    Filmic je edukativan i za odrasle i za decu.Bravo!!!
  • Neko

    06.11.2016 15:15
    Piper je presladak !
    BRAVO !
  • Dr Petrovic

    05.11.2016 19:39
    Mali Tesla
    Srz mudrpsti je inventivnost, radoznalost, individualnost, originalnost... mali Piper je kao i Tesla otkrio svoj nacin.
    Piperu, Srbine!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.