VIDEO: U martu premijera novog filma o King Kongu

"Kong: Skull Island" je nadolazeći američki avanturistički film redatelja Džordana Vogt-Robertsa i scenarista Džona Gatinsa, Dena Gilroja i Maksa Borenstina.
Reč je o oživljavanju franšize o King Kongu, čudovišnoj gorili koja obitava na egzotičnom i misterioznom ostrvu. Priča prati tim istraživača i vojnika koji su '70-ih godina prošlog veka odlučili da istraže neobično mesto usred Pacifika. Njihov život će se zauvek promeniti kada saznaju da na ostrvu živi čudovište-bog King Kong, ali i ceo panteon zlih bića koja žive pod zemljom.
 
Uloge tumače Tom Hidlston, Semjuel L. Džekson, Džon Gudman, Bri Larson, Jing Tian, Tobi Kebel, Džon Ortiz, Kori Hokins, Džejson Mičel, Šea Vigvam, Tomas Man, Teri Notari i Džon S. Rajli. 
 
Film je koštao oko 190 miliona dolara, sniman je na Havajima, a premijera se očekuje u martu 2017. godine.
 
  • Komsha

    21.11.2016 14:32
    Nema vise ideja
    Vrte i prevrcu staro, a svi su nesposobni za kvalitetno novo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.