VIDEO: Trejler za nastavak Bekstva iz zatvora

Televizijska mreža Fox objavila je trejler za dugo najavljivani nastavak serije "Bekstvo iz zatvora" (Prison break), koja je u četiri sezone bila prikazivana od 2005. do 2009. godine.
Priča o dva brata, koje u seriji glume Ventvord Miler (Wentworth Miller) i Dominik Persel (Dominic Purcell), bila je završena na kraju četvrte sezone i imala je konačan kraj, jer je jedan od braće, Majkl Skofild umro. Ljubitelji serije su bili iznenađeni najavom nastavka, u kojem je, Majkl ipak živ i nalazi se na Bliskom istoku.
 
Prikazivanje prve od devet novih epizoda zakazano je za 4. april ove godine, a najavljeno je da će, u zavisnosti kako će publika prihvatiti nastavak, biti snimljeno još epizoda.
 
U seriji se pojavljuju i glumci iz prethodnih sezona: Sara Vejn Kelis (Sarah Wayne Callies), Amori Nolasko (Amaury Nolasco), Robert Neper (Knepper), Rokmond Danbar (Rockmond Dunbar) i Pol Ejdelstajn (Paul Adelstein).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.