VIDEO: Džoni Dep digitalno podmlađen u petom delu Pirata sa Kariba

Kompanija Dizni objavila je novi trejler za peti nastavak Pirata sa Kariba, u kojem se može videti scena u kojoj je Džoni Dep, uz pomoć digitalnih efekata, podmlađen, tako da izgleda kao mladić.
Dizni je tako nastavio sa trendom "podmlađivanja" glumaca u svojim filmovima, nakon što je isti efekat korišćen sa Majkl Daglasom u Ant-menu, Robertom Daunijem Džuniorom u poslednjem Kapetanu Americi i Keri Fišer u Odmetniku-1, gde je uz pomoć digitalne tehnologije "vaskrsao" i britanski glumac Piter Kušing.
 
Peti nastavak Pirata sa kariba, naslovljen "Mrtvi ne pričaju priče" (Dead Men Tell No Tales), stiže u bioskope u maju.
 
Pored Depa, u filmu igraju i Havijer Bardem, Džefri Raš i Kaja Skodelario.
  • Vladimir

    03.03.2017 17:55
    Kapetan
    Kapetan Jovo Vrabac ponovo jedri!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.