VIDEO: Ridli Skot planira da snimi nastavak "Gladijatora"

Gostujući na Filmskom festivalu u Ostinu, reditelj Ridli Skot otkrio je da već neko vreme planira da snimi nastavak "Gladijatora".
Prema rečima reditelja filmova poput "Osmi putnik", "Hanibal", "Marsovac", o snimanju nastavka "Gladijatora" već je razgovarao sa "ljudima iz studija".
 
"Znam kako da ga vratim. Imao sam već razgovor na temu 'Ali on je mrtav' sa ljudima iz studija. Ali postoje načini na koje mogu da ga vratim", rekao je Skot.
 
Međutim, da li će se to zaista desiti, ne zavisi samo od proslavljenog reditelja.
 
"'Gladijatora' smo gledali 2000. godine, pa se Rasel malo promenio. On trenutno radi na nečemu drugom, ali pokušavam da ga uhvatim i nagovorim", dodao je Skot.
 
Prema ranijim pisanjima medija, Rasel Krou je, navodno, još 2009. godine angažovao legendarnog Nika Kejva da napiše scenario za nastavak filma, ali se ne zna da li ta priča ima veze sa Skotovim projektom.
 
Film "Gladijator" trijumfovao je 2001. godine na dodeli Oskara, kada je osvojio pet nagrada, uključujući i one za najbolji film i najboljeg glumca.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.