Glumica iz "Igre prestola" zaražena virusom korona

Glumica koju mnogi znaju iz serije "Igra prestola" i "Rome", Indira Varma, javno je potvrdila da je zaražena virusom korona.
Varma (46) je potvrdila da se testirala na virus korona i da je test pozitivan.
 
Britanska glumica je u sredu rekla fanovima da su sve probe sa Emilijom Klark (33) odložene, a pozorište u kojem igraju "The Seagull", dramu Antona Čehova, u Londonu, zatvoreno je.
 
"U krevetu sam zaražena virusom korona i nije mi prijatno. Ostanite bezbedni i zdravi i budite fini prema svojim bližnjima. Mnogo mi je žao što su mnogi ljudi širom sveta u 'mraku' jer su pogođeni pandemijom", napisala je ona u svojoj objavi. 
 
 
Ona je u "Igri prestola" tumačila lik Elarije Sand, ljubavnice Oberina Martela i majku njegove dece.
 
Varmina dijagnoza se pojavila samo dva dana nakon što je zvezda "Igre prestola" Kristofer Hivju (41), koji je tumačio lik Tortmunda Džinoubice, otkrio da je takođe pozitivan na virus korona.
  • Pera Mitić

    20.03.2020 17:35
    ...?.
    Auh, pa šta ćemo sada da radimo mi obični ljudi.
  • Džoni Vajsmiler

    20.03.2020 11:38
    INAČE
    Pa kako je mlada dama. Što nam ne opiše kako to podnosi. Još nismo videli niti čuli osobu koja je preležala koronu. Što se to toliko krije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet