Novi album Rolingstounsa u ovoj godini

Gitarista legendarne britanske grupe "The rolling stones" Roni Vud rekao je da taj bend planira izdavanje novog albuma koji će se najverovatnije pojaviti tokom ove godine.

Rolingstonsi su poslednji studijski album objavili 2005. godine, a Vud je rekao da članovi benda borave u studiju i pripremaju materijal za novi album.

"Već smo pripremili neke nove pesme", rekao je 68-godišnji Vud i dodao da je grupa za dva dana snimila 11 bluz numera.

Grupa koja je karijeru počela 1962. kao bluz bend, okončala je turneju po Latinskoj Americi besplatnim koncertom na Kubi 25. marta, a zatim su otputovali u London na otvaranje izložbe "Exhibitionism" u galeriji Sači, posvećene istoriji benda.

Autor: Beta

  • zivan

    07.04.2016 22:13
    Vecni Rolingstonsi stalno novi; ipak, mislim da su im najvredniji hitovi sa poccetka karijere.
  • moonlight mile

    05.04.2016 21:32
    The Rolling Stones od kada znam za sebe. Muzika koja je uvek u pozadini svake scene, detinjstvo, mladost, zrelo doba... život.
  • Milan

    05.04.2016 16:27
    PRAVA STVAR
    Ovo je predivna vest za sve one koji istinski vole rock and roll. Puno mi je srce! Bio sam na Kubi, u Havani, na koncertu The Rolling Stones. Koncert je odrzan 25.Marta, 2016. na stadionu Ciudad Deportiva. Poceo je u 20:40h a zavrsio 23:10h. Bilo je oko 500,000 ljudi sto je rekord, u svakom slucaju. Organizacija je bila vrhunska! Za nas koji nismo sa Kube, bila je to veoma cudna organizacija. Organizacija bez obezbedjenja, skenera, kerova, pendreka, video nadzora itd. Publika je bila, otprilike, 80% Kubanci a 20% stranci. Nije bilo pijanih, drogiranih, tuca, vitlanje nozevima, oruzjem ili bilo cime drugim! Igralo se, pevalo uz Rolingstonse.... Tapsalo.... Posle koncerta je bio desetominutni aplauz, a tako nesto nikada nisam u zivotu cuo! Satisfaction su svirali desetak minuta. Dzeger drzao konferansu na spanskom. Svirali su dosta starih stvari. Zvucalo je perfektno! Zato vest o novom albumu kod nas, starih rokera i rok zanesenjaka, ima vazan znacaj!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika