Novi album Adel prodat u 10 miliona primeraka

Novi album britanske pop zvezde Adel prodat je u 10 miliona primeraka u SAD, čime je postala pevačica sa najviše prodatih albuma u 21. veku.

Adel je svoj poslednji album "25" izdala u novembru, a na ceremoniji u Medison skver gardenu u Njujorku, gde je održala šest koncerata, nagradjena je dijamantskom pločom, naveo je danas agent pevačice.

Američko Udruženje diskografskih kuća (RIAA) saopštilo je da je prethodni Adelin album "21", objavljen 2011. godine, prodat u više od 14 miliona primeraka u SAD.

Adel, koja je slične rekorde prodaje albuma ostvarila i u Velikoj Britaniji, postala je tako pevačica sa najviše prodatih albuma od početka ovog veka. Od 2000. godine samo je nekoliko albuma dostiglo dijamantske tiraže, a medju njima su kompilacija Bitlsa "1", "The Eminem Show" hip hop muzičara Eminema, "Up" Šanaje Tvejn i "Oops!...I Did It Again" Britni Spirs.
 

Teme

Adel
  • NS

    28.09.2016 16:55
    Verovatno još jedan mega dosadan album

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika