Pevačica Adel svakog dana zaradi 93.000 evra

Poslednji album Adel "25" postao je najbrže prodavani album u istoriji Velike Britanije, zahvaljujući njemu ona je prošle godine zaradila 33 miliona evra, a sada "vredi" 95 miliona evra.

Adel zarađuje 93.000 evra dnevno putem svoje kompanije Melted Stone Limited. Samo u prvoj sedmici od objavljivanja, album je prodat u tri miliona primeraka širom sveta.

Do kraja godine prodat je u 7,4 miliona primeraka. Do kraja ove godine ostala su još 2,5 meseca, a već je prodato 20 miliona primeraka.

Zarada njene kompanije Melted Stone Limited je sa 3,6 miliona evra porasla na 34 miliona evra.

Adele je sebi uplatila penziono i invalidsko osiguranje, platu i dividendu od 2,7 miliona evra i porez državi.

S obzirom na to da je imala veliki broj koncerata i vredno radila, odlučila je da sebe i nagradi skupocenom vilom na Beverli Hilsu.

Teme

Adel

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika