Džej-Zi prvi reper nominovan za Dvoranu slavnih tekstopisaca

Američki reper Džej-Zi mogao bi da uđe u istoriju kao prvi reper kojem je pripala čast da uđe u Dvoranu slavnih tekstopisaca.

Nedavno je objavljeno da se, između 24 nominovanih za 2017. godinu, u izboru za ulazak u Dvoranu slavnih tekstopisaca našao i Bijonsin suprug. Nijedan reper do sada nije imao tu čast. Osim popularnog repera, nominovane su i njegove kolege poput Madone, Brajana Adamsa, Džordža Majkla, Glorije Estefan, Keta Stivensa, fank pionira Silvestera Stjuarta, poznatijeg kao Slaj Stouna i drugih.

Tekstopisci mogu da budu nominovani nakon minimum dvadeset godina duge karijere pisanja pjesama, a Džej-Zi je svoj debi album Reasonable Doubt objavio 1996. godine. Kvalifikovani članovi mogu da glasaju do 16. decembra za dva tekstopisca koji još uvijek nastupaju, kao i za tri koji su se penzionisali u nastupima. Do sada su se u Dvorani slavnih tekstopisaca, između ostalih, našli i Stivi Vonder, Endru Lojd Veber, Kit Ričards i Doli Parton.
 

  • Drndara

    25.10.2016 21:54
    Za Nobela!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika