Procureo ceo novi album Metalike

Tri dana pre zvaničnog izlaska albuma na svetsko tržište - najnoviji album Metalike "Hardwired...to Self-Destruct" procureo je na internetu.
Pesme "Hardwired, Atlas, Rise!" i "Moth Into Flame" su ranije predstavljene publici putem zvaničnog Jutjub kanala i producentskih kuća - a sada je dugo očekivani album dostupan na piratskim torent izdanjima, kao i na Jutjubu. 
 
Dupli album "Hardwired...to Self-Destruct" će biti predstavljen za dva dana pod labelom Blackened Recordings, a ovo je inače njihov prvi studijski album nakon 2008. godine i "Death Magnetica". 
 
Pauza od osam godina im je inače najduža između dva albuma u celoj karijeri benda koja traje od 1981. godine. Ovo je takođe i prvi album na kojem Kirk Hamet, gitarista benda nije napisao ni jednu pesmu od kako se priključio bendu 1983. godine. 
 
Album inače sadrži 12 pesama, a bend na njemu radi od oktobra 2011. godine, a u međuvremenu su bili i na turneji "Metallica By Request". Jedan od producenata bio je i legendarni Rik Rubin. 
 
Većinu tekstova na albumu napisali su Džejms Hetfild i Lars Ulrih, dok je svoj doprinos dao i basista Robert Truhiljo na drugoj pesmi sa drugog diska ManUNKind.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".