Počasni album posvećen Prinsu od danas u prodaji

Počasni album posvećen američkom muzičaru Prinsu koji je preminuo u aprilu 2016. godine, biće objavljen danas u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), saopštili su njegovi naslednici.
Oni nisu naveli detalje o tom albumu. 
 
U oktobru je u čast preminulom muzičaru u njegovom rodnom Mineapolisu održan koncert na kojem su učestvovali brojni poznati pevači, kao Stivi Vonder i Kristina Agilera.
 
Prins (57) preminuo je 21. aprila ove godine od prekomerne doze leka protiv bolova na bazi opijata.
 
"Dete iz Mineapolisa" bio je jedan od najvećih muzičara 1980-ih i 1990-ih godina s hitovima kao što su "Cream" ili "Kiss" u kojima je mešao gitarske rifove s poetskim stihovima u ritmu fanka. Mnogi smatraju da je njegov najveći hit "Purple Rain", za koji je dobio Oskara za originalnu pesmu u istoimenom filmu iz 1985. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika