FOTO: Zapalio kolekciju pank odeće vrednu nekoliko miliona iz uverenja

Sin menadžera legendarnog britanskog pank sastava "Seks pistols" Malkolma Maklarena i modne dizajnerke Vivijen Vestvud na jednom brodu na Temzi u Londonu zapalio je kolekciju pank odeće vrednu 6,25 miliona evra.
Džo Kor izjavio je da je njegova kolekcija odeće, postera i drugih predmeta vezanih za pank pokret vredna oko pet miliona funti.
 
Kor je na brodu zapalio celu kolekciju zajedno sa slikama poznatih britanskih političara.
 
Dok je posmatrao kako gori kolekcija, Kor se obratio okupljenim na obali Temze rekavši da "pank, nikada, nikada nije trebalo da bude nostalgičan".
 
Korovi slavni roditelji su uticali na širenje pank pokreta kroz muziku i modu 70-ih godina.
  • Marko

    30.11.2016 01:25
    Nje prvi...
    Jos 1994, u zenitu slave, britanski duo The KLF su spalili milion funti, povukli citavu svoju diskografiju, i na poslednjem javnom nastupu "pucali" na prve redove publike iz mitraljeza i ispolivali ih (vestackom) krvlju. Hteli su i da zakolju ovcu na bini, ali su ih u zadnjem momentu sprecili. To ja zovem "odlaskom sa scene u stilu"...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".