Omiljeni nastupi uživo večeras u Presluškivanju

Neki od najboljih nastupa uživo dobiće svoje zasluženo mesto u novom izdanju Presluškivanja ovog petka, 12. avgusta na Radiju 021.
Omiljeni nastupi uživo večeras u Presluškivanju
Foto: 021.rs

Agenti Presluškivanja Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin ukrstiće mišljenja u nameri da kreiraju savršen odabir "live" izvođenja.

U tome će im pomoći slušaoci emisije u ulogama doušnika, sa svojim predlozima na zadati muzički izazov.

Ukoliko volite koncerte i muzičke performanse, nemojte da propustite novo Presluškivanje ovog petka u 20h u premijernom izdanju na radio021.rs
 
Radijska repriza stiže u nedelju u podne na 92,2 MHz, a emisija će biti dostupna za slušanje onlajn od subote, 13. avgusta na Mixcloud platformi Radija 021. Sva dosadašnja izdanja Presluškivanja nalaze se na jednom mestu - OVDE.
 
Presluškivanje je muzički projekat dela redakcije 021.rs, kreiran u nameri da u večernjim satima obogati muzičku ponudu našeg radija. Postoji duže od dve godine, a sve novosti i najave tema saznaćete prateći Fejsbuk, Tviter i Instagram Presluškivanja.
 
Dok se priprema novo izdanje, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, a na temu "povratničkih" pesama.
 
  • GremliNS

    10.08.2022 18:46
    Darkwood dub
    Bilo koji koncert Darkwood dub-a. :)
  • Bela

    10.08.2022 14:44
    Live Performance
    The Doors - "Dead Cats, Dead Rats + Break on Through"
    Album : "Absolutely Live" (1970.)

    ... odlicna je i verzija iste pesme sa albuma "Live in Detroit" (1970.)
    youtube.com/watch?v=jGg9C_jXVZM

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".