Izložba garderobe Elizabete Druge u Bakingemskoj palati

Specijalna izložba garderobe britanske kraljice Elizabete Druge biće održana tokom leta u Bakingemskoj palati, u sklopu proslave njenog 90. rođendana.

Kompanija Rojal kolekšn trast, koja upravlja kraljevskom riznicom, saopštila je da će posetioci moći da pogledaju izložbu garderobe Elizabete Druge pod nazivom "Devedeset godina stila", koja se prvi put održava u okviru proslave kraljičinog 90. rođendana.

Na izložbi, koja je otvorena do 16. oktobra, biće prikazana odeća koju je kraljica nosila od detinjstva do danas, uključujući balske haljine i kraljevska obeležja. Posetioci će moći da vide i garderobu koju je za kraljicu dizajnirala njena lična kreatorka Anđela Keli, a koju je nosila na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton 2011. godine.

Na izložbi u Bakingemskoj palati biće prikazano oko 150 predmeta, a slične izložbe otvorene su i u dvorcu Vindzor i palati Holirud u Edinburgu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.