Vudi Harelson objavio da ostavlja marihuanu posle 30 godina

Čuveni glumac Vudi Harelson objavio je da prestaje da koristi marihuanu, nakon "decenija ludog života".
Harelson, jedan od najpoznatijih holivudskih zagovornika rekreativnog korišćenja "trave", kaže da već skoro godinu dana nije zapalio džoint.
 
"Razlog je to što sam trideset godina živeo ludo. Marihuana me je sprečavala da budem emotivno na raspolaganju. Ipak, nemam ništa loše da kažem o njoj, to je sjajna droga", rekao je Harelson.
 
Kako kaže, i dalje "umereno pije alkohol". Harelson je uhapšen 1996. godine zbog sadnje konoplje u pokušaju da natera saveznu državu Kentaki da promeni zakone.
  • Blajv

    23.03.2017 11:42
    Kad te stigne starost pa počneš da praviš gluposti. A što bi je ostavljao?
  • @CikaZika

    23.03.2017 11:33
    Pričitati.
    Lepo piše:
    Harelson, jedan od najpoznatijih holivudskih zagovornika rekreativnog korišćenja "trave", kaže da već skoro godinu dana nije zapalio džoint.

    Dakle godinu dana nije zapalio, može da se hvali zar ne?
  • CikaZika

    22.03.2017 22:53
    Lakse reci nego uciniti.. Nek prvo ostavi pa neka se hvali :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.