FOTO: Crni sladoled nova omiljena poslastica

Slike egzotične hrane svaki dan preplavljuju društvene mreže.
Tako je ovih dana letnja poslastica postala glavna atrakcija na Instagramu i Tviteru. Crni sladoled je zaludeo prvo Njujork, a zatim i ostale delove planete.
 
Ova rashlađujuća poslastica je nastala u jednoj njujorškoj polsastičarnici, a popularnost je stekla zato što može da posluži i za detoksikaciju organizma.
 
Sladoled nalik na grumen uglja navodno ima ukus vanile, kako pišu na mrežama oni koji su ga probali.
 
 
Zove se "Kokosov pepeo", a napravljen je od mleka, pavlake i spaljene kokosove ljuske, koja mu i daje nesvakidašnju boju za sladoled.
 
Međutim, nije samo sladoled crne boje zaludeo svet. I druga hrana, poput, kroasana, kifli i špageta, je dobila crnu boju i to uz pomoć mastila lignji.
 
  • Igor

    08.06.2016 21:48
    Nista bolje nego kad lizes crnca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.