Treba li jesti sladoled tokom zime?

Upravo stanovnici skandinavskih zemalja, gde ni tokom leta temperature nisu baš "letnje", pojedu najveće količine sladoleda po glavi stanovnika.
Sladoled je poslastica koja može da se jede i leti i zimi, i dobro ga je jesti i zimi. I to naročito posle nekih jačih obroka, piše "Zadovoljna".
 
Sladoled ne šteti zimi, ni grlu ni disajnim ni organima za varenje, napominju lekari.
 
Konzumiranje sladoleda lekari čak preporučuju više zimi nego leti upravo zbog temperaturnih razlika između našeg tela i spoljnih uslova.
 
Sladoled, mehanički, svojom hladnoćom, deluje tako da smanjuje i simptome bola u grlu, ukoliko ga osećamo.
  • Evo ih

    11.01.2017 09:00
    Dugo ih nije bilo
    Vegani, smarate bre. Neće se niko promeniti zato što vi to ovde napišete...
  • Realista

    11.01.2017 08:29
    @VEGANKA
    Ili bolje spanac il brokoli zaledis u zamrzivacu pa lizes...
  • Veganka

    10.01.2017 23:12
    http://youtu.be/udiBgzcqNNY
    Treba ga jesti, ali isključivo posni. Mlečni sladoled je nezdrav kao i svi drugi mlečni proizvodi i izaziva rak dojke, dijabetes i osteoporozu, a nastaje na svirep način.
    http://youtu.be/udiBgzcqNNY

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.