Ko su "sjajni" ljubavnici

Verovali ili ne, još uvek postoje muškarci koji su uvereni da su apsolutno sjajni u seksu, a da pri tome nemaju pojma gde se nalazi klitoris, kako žene doživljavaju orgazam i od čega zavisi vlažnost vagine.
Verovali ili ne, još uvek postoje muškarci koji su uvereni da su apsolutno sjajni u seksu, a da pri tome nemaju pojma gde se nalazi klitoris, kako žene doživljavaju orgazam i od čega zavisi vlažnost vagine.

"Ja znam šta ona želi"

Muškarci često pretpostavljaju da znaju šta žene žele, i to na osnovu pređašnjih seksualnih iskustava. Međutim, nisu sve žene iste. Muškarac nikada ne bi trebalo da misli da će se  ženi sviđati sve ono što se sviđalo njegovoj prethodnoj partnerki. To takođe važi i za veze. Postoje žene kojima odgovaraju veze ispunjene neobaveznim seksom, ali i one koje se emotivno lako vežu.

"Ja imam sve što njoj treba"

Mnogi muškarci misle: "Ako ženi treba vibrator da bi postigla orgazam koji ne može postići s muškarcem, onda nešto nije u redu s njom." Činjenica je da nešto nije u redu s muškarcima koji tako misle. Muški i ženski orgazam nisu jednaki, a žene ga postižu uz nešto više truda. Umesto pogrešnog načina razmišljanja, takvi muškarci trebalo bi da se više potrude oko zadovoljavanja svoje partnerke.

"Seks izaziva isti osećaj kod mene i kod nje"

Muškarac se sjajno oseća prilikom penetracije. Neki misle da isto doživljavaju i žene, ali se varaju. Vagina je osetljiva i, da bi sve funkcionisalo kako treba, mora biti ispunjen niz uslova. Drugim rečima, oko žene se treba više potruditi, a ne samo staviti penis unutra i misliti da je sve savršeno. To ženama tokom seksa može da izazove bol, a ne da donese zadovoljstvo.

"Ja znam sve o ženskoj anatomiji"

Većina muškaraca  otprilike zna gde se nalazi klitoris i kako izgleda. Nažalost, mnogi još uvek nisu sigurni čemu služi pa se još uvek može čuti muško kukanje da njihove partnerke svršavaju samo kada im se dodiruje klitoris. Da, većina žena može doživeti orgazam samo stimulisanjem klitorisa, a problem je u tome što mnogi muškarci ne znaju što tačno treba da rade s njim. Ako ne želite da budete loš ljubavnik do kraja života, zamolite partnerku da vas nauči kako da postupate s njoj vrlo važnim delom tela.

"Ako je vlažna, onda je i uzbuđena"

I to je pogrešno razmišljanje, ali nažalost, još uvek prilično često. Neke žene mogu da budu poprilično uzbuđene, a da uopšte nisu vlažne. Kako smo već ustanovili, nisu sve žene jednake. Neke su vlažne i kad nisu uzbuđene, jer to zavisi od brojnih procesa u njenom telu. Njena vlažnost najviše zavisi od toga u kojoj je fazi menstrualnog ciklusa, a ako imate partnerku koja ima problema s tim, jednostavno nabavite lubrikant.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.