Advokati i doktori dosadni u krevetu

Pojedini naučnici tvrde da je profesija muškarca u tesnoj vezi sa njegovim ljubavničkim sposobnostima.
Pojedini naučnici tvrde da je profesija muškarca u tesnoj vezi sa njegovim ljubavničkim sposobnostima.

Konobari

Živahni muškarci koji bez problema skaču od stola do stola s osmehom na licu takvi su i u krevetu. Za njih se slobodno može reći da su domišljati, zaigrani i šarmantni ljubavnici sa iznenađujuće puno energije i snage. Baš kao što su uslužni prema gostu, tako su uslužni i prema ženi. Problem je jedino što ih uvek čeka neka druga mušterija, pa se ne mogu posebno pohvaliti da su verni.

Advokati

Iako su muškarci s takvim zanimanjem dobro situirani, ne mogu se baš pohvaliti posebnim ljubavnim veštinama. Vrlo često o seksu znaju malo, praktikuju samo osnovne stvari i pomalo su suvoparni. Iako će pokušati da zadovolje partnerku, neće baš uspeti u tome jer ne poznaju dovoljno žensko telo, a ni seks generalno. Ipak, dobra vest je to da su skloni učenju pa s vremenom od njega može da se napravi dobar ljubavnik.

Piloti (i svi drugi koji nose uniforme)

Mnoge žene vole muškarce u uniformama. Čine im se kao snažni, strastveni i vešti ljubavnici. I dobro im se čini! Muškarci u uniformama uistinu se mogu pohvaliti titulom sjajnih ljubavnika. Nije ni čudo s obzirom na to da imaju "puno utakmica u nogama". To im je i prednost, ali i nedostatak. Nažalost, nisu skloni monogamiji pa je s njima teško ostvariti stabilnu vezu.

Političari

Dosadni i nemaštoviti? Pa i ne baš. Nemojte da vas zavaraju njihove dosadne političke govorancije. U krevetu mogu biti vrlo divlji i nezasitni ljubavnici koji će ženi priuštiti nezaboravno seksualno iskustvo. Međutim, u zanosu i strasti ponekad zaborave na ženu pa mogu biti i blago perverzni. Ima još jedan problem s njima – ponekad ne shvataju da "ne" zaista znači "ne" pa se njihovi pozivi na kafu lagano pretvore u zlostavljanje telefonom.

Doktori

Prema mišljenju mnogih žena doktori imaju sve predispozicije da budu vrhunski ljubavnici.  Najveća im je prednost to što žensko telo poznaju bolje nego same žene. Pa ipak nisu na vrhu lestvice najboljih ljubavnika. Zašto? Znaju da budu poprilično sebični. Drugim rečima, žena možda i neće biti baš toliko zadovoljena koliko je očekivala. Ipak, ako je reč o odnosu u kojem vlada poverenje, razgovarajte s partnerom pa se stvari možda i promene.

  • Andro

    03.10.2010 10:37
    Hm...
    Ipak, priznaćete da ovakva generalizacija nema baš nikakvog smisla ni naučne utemeljenosti.
    Npr. ja sam doktor...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.