Šta žene prećute

Iako svi stručnjaci ističu da je iskrenost ključ uspeha u svakoj vezi, postoje neke stvari koje će i žene i muškarci prećutati. To je ponekad i dobra strategija.
Iako svi stručnjaci ističu da je iskrenost ključ uspeha u svakoj vezi, postoje neke stvari koje će i žene i muškarci prećutati. To je ponekad i dobra strategija.

Evo stvari koje žene najčešće skrivaju od muškaraca:

Bivše ljubavi

Tajne iz seksualne prošlosti poput detalja o gubitku nevinosti, koliko im je buran bio emotivni život i podaci iz zdravstvenog kartona, stvari su koje žene neće podeliti sa svojim muškarcem. Većinu ovih stvari dame će čuvati od novog dečka, naročito ako se radi o lošim uspomenama.

Samozadovoljavanje

Rezultati jednog istraživanja pokazali su da se 70 procenata žena koje su u braku redovno samozadovoljava, uprkos tome što su seksualno zadovoljne svojim partnerom. Međutim, samo trećina muškaraca zna za to da im se supruga samozadovoljava.

Loš seks

Žena koja nije zadovoljna seksualnim životom neće o tome pričati sa svojim partnerom, već sa prijateljicama uz kafu, sa majkom ili psihologom. Iako loš seks negativno utiče na vezu, žene se često prave da su zadovoljne, jer im je teško da tako nešto kažu muškarcu da ga ne bi povredile.

Seksualne maštarije

Naravno da i žene ponekad maštaju o seksu sa nekim od bivših ljubavnika, o kolegama ili holivudskim glumcima. Muškarci naravno ne bi smeli da znaju o kome sanjarite, jer bi to bilo pogubno za njihovo samopouzdanje.

  • :)

    30.09.2010 12:11
    e ovo dvoje su mi ulepsali dan )
  • ,,,

    28.09.2010 15:37
    @mikica
    40?!? nije ni čudno što si rasadnik polnih bolesti, barem priznaješ. Katastrofa, smanji malo tv
  • mikica

    28.09.2010 14:18
    Pa najbolje da novom momku kazem koje sam polne bolesti imala, jeste da sam se od svih izlecila, samo mi fali da zna da sam rasadnk istih. Naravno sve su to neke manje infekcije,ali opet.
    A bivsem sam rekla da sam imala 10 momaka u zivotu i on se zgrozio, a prava brojka je oko 40, mislim da za mojih 30godina to i nije puno,ali na Balkanu izgleda da je i previse!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.