Šta žene zapravo žele?

Žene više ne očekuju od muškaraca da im plaćaju večeru, pokazalo je novo istraživanje, a pre će ih osvojiti muškarci koji im šalju romantične SMS poruke ili redovno iznose smeće iz kuće nego oni koji im otvaraju i zatvaraju vrata.
Žene više ne očekuju od muškaraca da im plaćaju večeru, pokazalo je novo istraživanje, a pre će ih osvojiti muškarci koji im šalju romantične SMS poruke ili redovno iznose smeće iz kuće nego oni koji im otvaraju i zatvaraju vrata.

Kombinacija ubrzanog životnog stila i moderne tehnologije dramatično je promenila žensku percepciju pravog džentlmena. Pridržavanje kaputa i otvaranje i zatvaranje vrata više nisu visoko na listi poželjnih radnji, pa je ženama danas puno važnije da im muškarci skuvaju kafu ili čaj ujutro i da im pomognu u obavljanju kućnih poslova.

Ako uz to još znaju i da kuvaju i imaju razumevanja za pms, onda to znači da su pravi džentlmeni, pokazalo je britansko istraživanje u kojem je učestvovalo preko 3.000 žena.

Trećina žena više uopšte ne očekuje da se muškarci ponašaju na tradicionalan način, pa tako malo koja priželjkuje da je muškarac pita da li je za ples ili da zatraži njenu ruku pre venčanja. Umesto toga jedna od deset žena veruje da moderan muškarac treba svojoj partnerki da šalje romantične SMS poruke. Međutim, slanje SMS poruka svakako ne spada u poželjno ponašanje za vreme izlaska. Više od 50 odsto žena misli da muškarac nikad ne sme da spominje bivšu devojku, a većina njih želi da muškarac i dalje nosi teške kese i torbe i drži ih za ruku.

Osim toga, moderni muškarac bi trebalo da ženin automobil napuniti gorivom, zna da skuva barem jedno impresivno jelo, da je pusti da na miru gleda omiljenu seriju, iznosi smeće iz kuće, napuni joj mp3 omiljenim pesmama, i slično.
  • Fanatic

    01.10.2010 11:44
    Yeah right
    Da da , i ako sve ovo odradimo kako treba biće naše zauvek.

    Jedan komentator je lepo napisao : Žene ne znaju šta žele ali žele to odmah.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.