Ovo će oduševiti baš svakog muškarca

Sedam malih iznenađenja bi poželeo baš svaki muškarac.

1. Kada mu napravite večeru bez prethodnih najava ili obećanja

Za većinu muškaraca ljubav prolazi kroz stomak, a večera koju ste sami napravili kod njega će izazvati oduševljenje i olakšanje, pogotovo ako je ostao prekovremeno na poslu.

2. Kada mu nabavite karte za koncert omiljene grupe ili za utakmicu

Muškarci uživaju u pažnji, a posebno vole kada obratite pažnju na detalje, kao što su omiljeni pevači, filmovi i sportski klubovi za koje navija.

3. Kada mu poklonite neku sitnicu bez povoda

Bonus poene dobićete ako mu poklonite nešto što mu se zaista sviđa i što zaista priželjkuje, iako mu nije rođendan.

4. Kada u prodavnici kupite njegove omiljene grickalice

Pogotovo ako je reč o nekim zalogajčićima koje vi inače ne preferirate. Na ovaj način jasno poručujete svom partneru da mislite na njega, čak i kada obavljate svakodnevne obaveze poput odlaska u prodavnicu.

5. Kada obavite neku sitnicu umesto njega

Živimo u brzoj svakodnevici i nekad nam nedostaje vreme za obavljanje svih pojedinosti. Vašem partneru će mnogo značiti ako 'uskočite' s odnošenjem stvari na hemijsko čišćenje ili s nekom drugom uslugom.

6. Kada mu se javite porukom

Pritom treba znati da će ga uvek razveseliti pozitivno usmerena poruka u kojoj izražavate svoju ljubav i sreću. S druge strane, neće mu se svideti ako mu se javljate samo da 'proverite' gde je i s kim.

7. Seks iznenađenja

Treba li uopšte objašnjavati zašto

  • detelina

    14.09.2016 17:04
    Grickalice,sitnice,poruke bez povoda...??? ajte molim vas ko smislja ove gluposti...kao sto mi koji saljemo komentare treba da pazimo sta pisemo pazite i vi,urednici
  • hehe

    13.09.2016 20:39
    oko struka i ispod struka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.