Maksimalno 170 dana seksa u životu

Imate utisak da vašem partneru ponestaje kondicije? Kad vidite koliko vremena u životu potrošimo na seks, i vi ćete ostati bez daha.
Imate utisak da vašem partneru ponestaje kondicije? Kad vidite koliko vremena u životu potrošimo na seks, i vi ćete ostati bez daha.

Prosečan čovek u životu provede 49 dana, 13 sati i 41 minut u vođenju ljubavi.

U nedavno sprovedenoj britanskoj anketi je učestvovalo 1.800 seksualno aktivnih osoba, a iako rezultati nemaju baš naročitu naučnu vrednost, statistika je zanimljiva.

Muškarcima na seks "odu" 52 dana i osam minuta života, a dame malo zaostaju - one na vođenje ljubavi "potroše" 47 dana, tri sata i 36 minuta.

U proseku, seksualni odnos traje 19,5 minuta, ali je deset odsto ispitanika prijavilo da igrice u krevetu traju više od pola sata, dok ih je nešto manje od deset odsto priznalo da zabava bude gotova za manje od pet minuta, prenosi Mondo.

"Cifre prilično variraju", kaže za "San" dr Kler Ker iz onlajn servisa za savete lekara kompanije "Lloyds Pharmacy".

"Ispitanici koji su najmanje seksualno aktivni tokom života će "sakupiti' svega tridesetak sati seksa, a oni najaktivniji će u seksu uživati više od 170 dana. "

Ovakve ankete trebalo bi da pomognu ljudima da se oslobode inhibicija, i počnu da uživaju u bezbednom seksu i svim dobrobitima koje donosi zdrav seksualni život, poručuju psiholozi.
  • Mister X

    23.10.2010 19:49
    Samo 170 dana seksa tokom života? Računajte da sam već umro!Zbogom!
  • Srba

    22.10.2010 21:04
    Pa pobogu Andro nije svaki muskarac veran kao ti , ja obicno volim dve devojke malo je interesantnije ((:
  • Andro

    22.10.2010 07:54
    Kako?
    Kako tumačite rezultat da muškarci "potroše" skoro 5 dana više na seks nego žene? S kim?
    Da li to znači da oni vode ljubav međusobno, odnosno da je veći broj muških nego ženskih gej parova?
    Ili da muškarci seksom smatraju i masturbaciju?
    Ili nešto treće (seks sa drugim životinjskim vrstama)?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.