Sigurni znaci da je došao kraj

Kada duge veze počnu da propadaju, mnogi parovi ne primete na vreme i trgnu se kada već postane prekasno.
Kada duge veze počnu da propadaju, mnogi parovi ne primete na vreme i trgnu se kada već postane prekasno.

Održavanje veze iz navike ili zbog lepih uspomena masovna je pojava, ali ukoliko ste zaista nezadovoljni, potrebno je da se suočite sa tim i smislite šta dalje. Postoji nekoliko sigurnih znakova da vaša veza više nije ono što je bila, ostaje samo da ih prepoznate.

Seks vam je postao dosadan

Vodite ljubav sve ređe i ređe, a ne možete da se setite kada ste poslednji put doživeli orgazam? Ako vam je seksualni život zapao u rutinu a vi se ni ne trudite da to popravite, sasvim je jasno da je vaša veza počela da propada. Seks je važan pokazatelj kvaliteta veze, te će se svaki loš segment vašeg odnosa manifestovati u njemu, prenosi Srbijanet.

Izbegavate da provodite vreme sa partnerom

Izmišljate sebi obaveze, duže ostajete na poslu, stalno ste sa prijateljima ... Ukoliko i provodite vreme sa partnerom, trudite se da što manje budete sami. Nema sumnje, spremni ste za raskid, samo još da odlučite kako ćete to učiniti.

Ne zanimaju vas poruke i pozivi

Svaka zaljubljena žena, pa i kada prođe ona početna euforija, raduje se poruci i pozivu svog dragog. Onog trenutka kada shvatite da ste ignorisali njegovu poruku ili prevrnuli očima videvši da vas zove, biće vam jasno i da se vaša veza pretvorila u nešto što ne vredi održavati.

Ne vodite računa o sebi

Izazovan donji veš, seksi garderoba i depilacija bikini zone davna su prošlost? Vaš muškarac više nije nikakva inspiracija za zavođenje i uopšte vas nije briga što se po ceo dan šetate u trenerci i perete kosu samo kad izlazite. To je siguran znak da vam nije stalo do sopstvene veze.

Zaboravili ste zajedničke planove

Kada ste se zaljubili, počeli ste da planirate zajednički život, brak i decu. A sada ste potpuno prestali da gledate svog partnera na taj način i zanemarili svo maštanje o budućnosti sa njim? Onda je vreme da potražite drugog muškarca sa kojim ćete maštati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.