Ženama za brak najpoželjniji menadžeri, muškarcima profesorke

Sudeći prema istraživanju Bloomberg Businessa, izgleda da zanimanje igra veliku ulogu u tome ko će se s kim venčati.

Istraživanje u kojem je učestvovalo 3,5 miliona američkih domaćinstava, pokazalo je da se poslom kojim se vi bavite verovatno bavi i vaša 'srodna duša'.

Agencija je objavila listu zanimanja u okviru kojih ima najviše parova, ali i one u kojima ih je najmanje. Onih koji su se 'zaljubili na poslu' najviše je u prosveti, kuhinji, na farmi ili u bolnici, a najmanje ih je u vojsci.

Istraživanje pokazuje da se osnovnoškolski i srednjoškolski nastavnici i profesori najčešće venčaju sa svojim koleginicama iz zbornice. Zanimljivo je i da se piloti često venčaju s profesorkama. Ipak, prvi izbor su im njihove saputnice - stjuardese. Stjuardesama, međutim, piloti nisu na prvom mestu - najpoželjnije neženje za njih su menadžeri.

Životnog saputnika u svojoj struci najčešće nalaze i ugostiteljski radnici. Šefice kuhinja i glavne kuvarice venčavaju se pretežno s kolegama šefovima i glavnim kuvarima, a oni najčešće s konobaricama. Konobarima su supruge, osim koleginica iz šanka, sobarice i kućne pomoćnice.

Parova ima i u bolnicama. Lekarke su najčešće u braku s lekarima, dok oni za životne saputnice često imaju i medicinske sestre. Medicinske sestre, osim s lekarima i hirurzima, najčešće u brak stupaju i s menadžerima.

Menadžeri se izgleda nalaze na vrhu liste najpoželjnijih muškaraca jer je istraživanje pokazalo da su najbolji izbor i sekretaricama i drugim administrativnim radnicama.

Muškarcima su, međutim, najpoželjnije profesorke. Osim što su na prvom mestu svojim kolegama iz škola, a na drugom pilotima, s njima se često skrase umetnici, inženjeri, marketinški menadžeri, policajci, direktori kompanija i farmeri.

Evo i ostalih najčešćih bračnih parova s obzirom na zanimanja supružnika:

Stručnjaci za finansije - učiteljice
Stručnjakinje za finansije - menadžeri i trgovci
Farmerke - farmeri, laboratorijski tehničari
Policajci - administrativne radnice
Policajke - profesori
Muzičarke - muzičari, dizajneri
Građevinski radnici - kućne pomoćnice
IT menadžeri - učiteljice

Ljubav i zanimanje najčešće spajaju glumci, advokati, psiholozi i vozači kamiona, a najviše odvajaju vojni službenici. Vojnikinje sreću najčešće pronalaze s računarskim tehničarima, a vojnici s frizerkama.

  • suljo

    19.03.2017 21:00
    "a vojnici s frizerkama"

    Slugeranje režima najbolje idu uz dežurne alapače i voditeljke abrova. Tako i treba, upariti topovsko meso sa neobrazovanim ispijačicama kafa i ispušačicama cigareta. Seljačnost i krezuba sirotinja na delu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.