Laži koje koristi skoro svaka žena

Žene su ponekad vrlo tajanstvene, a muškarci ih često ne razumeju. Ironija je da se muškarci i žene najbolje razumeju i najmanje svađaju kad bar jedno nešto slaže. Postoji nekoliko pitanja na koja bi malo žena odgovorilo iskreno, što da očuvaju "mir u kući", što da zaštite sopstvenu sujetu.

Žene su ponekad vrlo tajanstvene, a muškarci ih često ne razumeju. Ironija je da se muškarci i žene najbolje razumeju i najmanje svađaju kad bar jedno nešto slaže. Postoji nekoliko pitanja na koja bi malo žena odgovorilo iskreno, što da očuvaju "mir u kući", što da zaštite sopstvenu sujetu.

Sa koliko njih si spavala pre mene?

Ženama je vrlo teško da priznaju s koliko su muškaraca zaista spavale. Nema pravila, neke smanjuju taj broj dok ga druge povećavaju, a neke se možda ni ne sećaju. Za laganje o broju bivših seksualnih partnera žene se najverovatnije odlučuju zbog osećanja nesigurnosti. Verovatnije je da to rade jer vladaju dupli standardi: kad muškarci spavaju sa što više žena, oni su mačo, a kad žena to radi, onda je prostitutka.

Kakav ti je seks sa mnom?

Od žene ćete češće dobiti komplimente na račun seksa nego kritike. Jednostavno im je teško da priznaju da je seks bio loš, pogotovo na početku veze. Stručnjaci navode da je istinu najlakše otkriti čitanjem govora nenog tela.

Da li si me nekad prevarila?

Obećanje da nikada ne bi prevarile partnera žene će puno lakše reći nego ispuniti. Zaista je teško nekome do koga ti je stalo reći da si ga izneverio. Žene se često povode za onom "šta ne znaš, ne može te ni povrediti", mada ni muškarcima ta mudrost nije strana.

Hoćemo li se ponovo videti?

Nakon prvog izlaska većina žena će reći da bi volela da se ponovno vidite ili čujete, ali ne misle sve tako. Na prvom izlasku je teško biti pomalo grub, zbog čega se nadaju da će muškarac shvatiti poruku kad mu se više nikada ne jave na telefon.

Kakva je klopa koju sam spremio?

Ženama zaista nije bitno kakvog je ukusa jelo koje im spremi muškarac. Bez obzira da li je jelo ukusno ili grozno, žene će reći da im je odlično jer će biti oduševljene samom idejom da im je muškarac skuvao večeru, a da pri tome nije spalio kuhinju.

Jesi li dobro?

Jedna od najčešćih laži je i ona slavna tvrdnja "dobro sam". Žene ne žele odmah da podele svoja osećanja i probleme s partnerom. Najbolje rešenje je pitati nekoliko pitanja i jednostavno je saslušati. Ukoliko neće odmah da priča, ostaviti je na miru bar neko vreme.

Koliko si potrošila para?

Kada dođu kući iz šopinga s rukama prepunim kesa i kesica žene često objašnjavaju da je sve bilo na sniženju. Istina je da najverovatnije ništa nije bilo sniženo i s time se muškarci jednostavno moraju pomiriti, drugog rešenja nema. Jednostavnije je ne postavljati nikakva pitanja.

Hoćeš li skoro?

Gotovo svaki muškarac je imao barem jednom priliku da iskusi čari čekanja dok se njegova partnerka sprema za izlazak. Ni ovde nema rešenja, sem da je bukvalno ne izgurate iz stana, al to vam neće oprostiti nekoliko dana. Uprkos tome što će ona najverovatnije s vremena na vreme viknuti "evo, sad ću, još malo pa sam gotova", to ne znači apsolutno ništa.

  • G

    02.12.2010 06:54
    Hehe, drugačije rečeno, najbolje ništa da ne pitamo već samo da ćutimo i klimamo glavom :) Ah da, i sakriti lovu kada su rasprodaje ;)
  • zec

    02.12.2010 06:03
    sjajno! :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.