Prežderava se do orgazma

Jedna devojka dogurala je do alarmantne težine od 223 kilograma, zbog toga što u ogromnim količinama jede brzu hranu kako bi došla do seksualnog uzbuđenja.
Jedna devojka dogurala je do alarmantne težine od 223 kilograma, zbog toga što u ogromnim količinama jede brzu hranu kako bi došla do seksualnog uzbuđenja.

Naime, Gabi Džons (25) iz Kolorada, pati od sindroma konstantne genitalne uzbuđenosti i orgazam može da doživi bez seksualnog uzbuđenja. U ekstremnim slučajevima ljudi koji pate od ovog poremećaja dožive i do 300 orgazama dnevno, piše "Metro".

Gabi je prvi put primetila da se nešto neobično događa kad se prejela sladoleda. "Moji prijatelji su mislili da izmišljam. Bila sam zapanjena, ali nisam ni najmanje sumnjala da se radi o orgazmu", kaže Gabi. U proteklih pet godina, ugojila se čak 95 kilograma u želji da se samozadovolji, a od svog poremećaja odlučila je i da zaradi.

Tako je napravila fetiš internet sajt na kojem posetioci plaćaju kako bi je gledali dok se prejedanjem dovodi do vrhunca.
  • Goran

    14.02.2011 11:48
    Bizar! . :)
  • 14.02.2011 08:23
    dajte link njenog sajta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.