Orgazmi učestaliji što mu je plata veća

Naučnici tvrde da su kroz istraživanje otkrili povezanost ženskog orgazama s visinom prihoda njihovih partnera i tvrde da one češće doživljavaju orgazam ukoliko su njihovi partneri boljeg materijalnog stanja.
Naučnici tvrde da su kroz istraživanje otkrili povezanost ženskog orgazama s visinom prihoda njihovih partnera i tvrde da one češće doživljavaju orgazam ukoliko su njihovi partneri boljeg materijalnog stanja.

"Ženini orgazmi rastu s porastom prihoda njenog partnera", tvrdi psiholog Tomas Polet sa Univerziteta Njukasl.

Taj fenomen, kako tvrdi Polet, duboko je usađen u žene koje su kroz istoriju tragale za muškarcem s određenim osobinama.

Na samom početku istraživanja psiholog Polet i njegov saradnik, profesor Danijel Netl smatrali su ženski orgazam kao adaptaciju koja ženama pomaže da izaberu i zadrže kvalitetnog partnera.

Stručnjaci su koristili podatke skupljene sprovođenjem jednog od najvećih istraživanja u Kini, u kojem je učestvovalo čak 5.000 ljudi koji su odgovarali na pitanja o privatnom životu, uključujući pitanja o seksu, mesečnim prihodima i drugim faktorima. Analizirajući podatke, naučnici su otkrili da 121 žena uvek doživljava orgazam za vreme polnog odnosa, 408 žena ga doživi uglavnom uvek, 762 žene priznale su da doživljavaju orgazam samo ponekad, dok 243 žene priznaju da ga gotovo nikad ne doživljavaju.

Na razlike u učestalosti doživljavanja orgazma utiče nekoliko faktora, a jedan od najznačajnijih je upravo mesečni prihod i finansijska stabilnost. „Povećanje partnerovog prihoda imalo je pozitivan učinak na učestalost doživljavanja ženskog orgazma. Poželjniji muškarci priuštili su učestale orgazme svojim partnerkama“, tvrdi Polet.
  • Andro

    28.02.2011 12:07
    He!
    Ali, ovo je odavno poznato i evolutivno dokazano.
  • @:D

    28.02.2011 08:24
    Хе, хе... То му дође 'слободан' превод ових наших нових правописаца или шта ли су већ...
  • :D

    27.02.2011 19:38
    Od kada se to zove "plata"?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.