Interaktivna mapa penisa

Brojne studije o najboljim ljubavnicima na svetu trenutno je zasenila interaktivna "karta penisa", koja sadrži niz zanimljivih statističkih podataka o tome šta koje nacije kriju u gaćama.
Brojne studije o najboljim ljubavnicima na svetu trenutno je zasenila interaktivna "karta penisa", koja sadrži niz zanimljivih statističkih podataka o tome šta koje nacije kriju u gaćama.

Na osnovnu niza istraživanja sprovedenih od strane različitih institucija, napravljena je baza podataka, pa se na sajtu "Targetmap" mogu naći podaci o penisima u zemljama širom sveta.

Na ovoj karti, Srbija je u evropskom vrhu, a na starom kontinentu inače dominiraju Mađari sa prosečnom dužinom polnog organa 16,51 cm. Sa druge strane, Rumuni su najgore prošli sa 12,73 cm.

Na prostorima bivše SFRJ, navodno, najveći penis imaju Slovenci (15,13 centimetra), pa Srbi (14,87), Hrvati (14,77) i Makedonci (13,98), prenosi Srbijanet.

Najveće "alatke" na svetu naravno imaju Afrikanci, pa su tako svetski šampioni muškarci iz Konga sa prosečnom dužinom od 17,93 centimetra, a slede ih Ekvadorci (17,77) i Ganijci (17,31). Sa američkog kontitenta, istakle su se Kolumbija i Venecuela koje dele treće mesto sa 17,03 centimetra.

Očekivano, najslabije su prošli muškarci iz Azije, pa su najmanji penisi u Južnoj Koreji (9,66), Kambodži (10,04) i Indiji (10,24), Kini (10,89), Japanu (10,92).

Mapu penisa možete pogledati ovde.

  • Mica Ostracanin (USA)

    25.03.2011 17:41
    Duzina Penisa nije vazna.
    Duzina penisa nije vazna ,ustvari mnoge bele zene nastradaju od Crnaca sa dugackim penisom,jer Crnci
    neznaju kako da uzivaju Seks i da zadovolje zenu i sebe oni samo hoce da pokazu da su oni nasilnici.dok Azijanti:Kinezi,Japanci,Korejci i
    drugi imaju mali penise a i njihove zene imaju plitke Vrgine i tako oni uzivaju vise u seksu i imaju vise dece nego Crnci,isto tako Azijanti uzivaju prvo oralni seks pa posle toga imaju pravi seks,tako da sa jezikom prvo zadovolje svoju zenu pa onda uzivaju pravi seks jer zenaje spremna da primi penis unutra bez teskoce.
  • Wiseguy

    24.03.2011 22:08
    Zašto uvek treba penis da bude sve veći i veći... pa nek' smanje vagine jednom!
  • AlexNS

    23.03.2011 17:28
    "Na ovoj karti, Srbija je u evropskom vrhu"??
    Jel? Kanda autor texta nije najbolje pogledao kartu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.