FOTO: Prsata Lusi Pinder najavila kraljevsko venčanje

Euforija oko nadolazećeg venčanja princa Vilijama sa Kejt Midlton nije zaobišla ni Ostrvske starlete, pa se najpoznatiji britanski prsati model, Lusi Pinder, slikala za "Nuts" u čast kraljevske svadbe.
Euforija oko nadolazećeg venčanja princa Vilijama sa Kejt Midlton nije zaobišla ni Ostrvske starlete, pa se najpoznatiji britanski prsati model, Lusi Pinder, slikala za "Nuts" u čast kraljevske svadbe.

Sa ovakvom temom, editorijal je napravljen tako da je Lusi slikana u otmenom ambijentu, a osim pokazivanja svojih aduta, na glavu je stavila krunu i ogrnula se plaštom sa hermelinom.

Urednici ovog časopisa zaključili su da je zanosna Engleskinja odlično odradila posao, pa je ponela titulu "Kraljica sisa".

Muškarci su složni da vlasnica najlepših grudi Britanije, koja je već apsolvirala slikanje za "Nuts" ni ovaj put nije razočarala, a obzirom na to da su njene bujne grudi prirodne, mora se priznati da je titulu "kraljice" zaista i zaslužila, prenosi Srbijanet.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.