Gluposti koje muškarci rade zbog žena

Od kada je Adam zagrizao jabuku kako bi impresionirao Evu, muškarci rade prilično čudne stvari za koje misle da će impresionirati lepši pol. Pogledajte listu 10 stvari koje možda ne bi trebalo da radite ako zaista želite da impresionirate izabranicu vašeg srca.
Od kada je Adam zagrizao jabuku kako bi impresionirao Evu, muškarci rade prilično čudne stvari za koje misle da će impresionirati lepši pol. Pogledajte listu 10 stvari koje možda ne bi trebalo da radite ako zaista želite da impresionirate izabranicu vašeg srca.

10. Previše piju

Momci često posežu za alkoholom kada žele da impresioniraju neku devojku. Naravno da imate više samopouzdanja kada ste pod "gasom", ali ravnoteža mora da postoji. To znači da prestanete da pijete pre nego što završite u kupatilu pričajući sa samim sobom - onda ste otišli predaleko. Zapamtite, sve dobro što ste u toku večeri uradili biće uništeno kada vas obezbeđenje bude izvlačilo iz kluba.

9. Pravite se da ste nešto što niste

Ako je nešto gore od stidljivka, onda je to sigurno momak koji se pretvara da je kul. Ako ste stidljivi, koga briga? Ponašajte se tako. Bićete interesantniji. Ali ako se trudite da budete momak koji puca od samopouzdanja, jer mislite da ćete se devojkama više svideti – onda ste potcenili njihove radare za idiote. Nažalost, samopouzdanje se ne može odglumiti; neki su jednostavno sigurniji u sebe od drugih, ali nema ničeg goreg od pretvaranja da ste nešto što niste.

8. Nosite tesnu majicu

Ako je ovo 1984. nalazite se na plaži i podižete tegove, preskočite ovaj savet jer se ne odnosi na vas. Za sve ostale, ni slučajno nemojte pomisliti da će devojka poludeti za vama samo zato što ste izbacili mišiće u prvi plan. Dobro ste građeni, blago vama. Ako želite, odvedite je na plažu ili bazen i tamo pokažite šta imate, u suprotnom obucite se normalno.

7. Lažete

Ne mislimo na male, bele laži poput broja seksualnih partnerki koje ste imali, već na one veće koje će vas na kraju dovesti u situaciju da budete sami i uplakani. Ako baš morate, neka vaše laži budu male i potkovane nekim argumentima. Ako tvrdite da ste osvojili Vimbldon - to će biti teško sakriti, ako ništa drugo bar jednom godišnje.

6. Vodite je na izložbu o kojoj ništa ne znate

Ideja savršenog sastanka je da radite nešto što vas oboje interesuje. Ni pod kojim okolnostima nemojte ići toliko daleko da je vodite na neko mesto na kom vam nije prijatno. Ne vodite devojku na izložbu o kojoj ništa ne znate, i gde ćete umreti od dosade. Još gore bi bilo da se pravite da nešto razumete, odmah će vas prozreti.

5. Kuvate za nju, a u stvari ne znate kako

Kada je o kuvanju reč, kažu da je namera ta koja se računa. Ali recite to devojci koja kroz osmeh pokušava da sažvaće zagorelu piletinu dok joj muškarac preko puta nje najavljuje "odličan" desert koji je napravio. Ako ste loši u kuhinji onda nemojte ni da pokušavate da spremite nešto kako biste impresionirali dragu. Ali ako i posle loše spremljenog obroka pristane da se opet vidi sa vama, ne ispuštajte je!

4. Vodite je na avanturističke sportove

Ako je vaša ideja uzbudljivog dana, krigla ili dve piva u lokalnoj kuglani, onda bandži džamping i ronjenje nije baš stvar za vas. Samo par sastanaka je vredno vašeg života, a nijedan nije vredan onesvešćivanja, piškenja u gaće i povraćanja po sebi. Nije pametno da pokušavate da dokažeta da ste alfa mužjak, a da mu ustvari niste ni blizu. Izgledaćete kao dečko koji je prekinuo fudbalsku utakmicu jer mu sudija pomaže da pronađe kontaktno sočivo.

3. Svirate u bendu

Sve je počelo sa posterom Džon Bon Džovija u vašoj sobi i razmišljanju kako se ženske lepe za njega. Onda ste nagovorili roditelje da vam pozajme pare za časove gitare, i 10 godina kasnije još uvek užasno zvučite i terate prijatelje da idu na vaše svirke po nekim rupama. I to ne zbog ljubavi prema muzici već zbog devojaka. Ne!

2. "Budžite" vaš auto

Momci – ako mislite da će devojka poludeti za vama ako "nabudžite" svog juga – dobrodošli na našu listu. Kola kupujete kada vas više mrzi da pešačite, a gradski saobraćaj vas smara. Čim o kolima počnete da razmišljate drugačije, da je to vaše umetničko delo kome ćete dodati ovo i ono, završili ste! Naravno, kupite lep stereo i onu mirišljavu jelkicu što se kači na retrovizor – ali se tu i zaustavite.

1. Imate istetovirana imena

Ništa dobro ne može proizići iz tetoviranja imena vaše devojke – a ako to uradite, potpisali ste smrtnu presudu za vašu vezu. Setite se samo Džonija Depa koji je morao da menja tetovažu "Winona Forever" u "Winos Forever". Čak ni na njemu to ne izgleda kul, piše B92.

  • Andro

    01.05.2011 13:29
    ??
    Od KADA?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.