Uhapšen zbog "seksa" sa dušekom na naduvavanje

Edvin Čarls Tobergta (32) iz Hamiltona, uhapšen je u nedelju zbog narušavanja javnog reda i učestvovanjem u "seksualnom činu" sa roze dušekom na naduvavanje, sopštila je lokalna policija.
Edvin Čarls Tobergta (32) iz Hamiltona, uhapšen je u nedelju zbog narušavanja javnog reda i učestvovanjem u "seksualnom činu" sa roze dušekom na naduvavanje, sopštila je lokalna policija.

Tobergta, koji je više puta osuđivan zbog neprimerenog ponašanja u javnosti, uhapšen je nakon što ga je vlasnik dušeka primetio u uličici iza svoje kuće. Vlasnik je izjavio da je više puta viknuo Edvinu da prestane, ali da je on umesto toga uzeo dušek i pobegao.

"Optuženi je objasnio policiji da je to radio samo zato što ima problem i molio ih da ga ne uhapse, već da ga pošalju negde gde će mu biti ukazana pomoć", navodi se u izveštaju policije.

"Edvin ima psihičkih problema, a oduvek je bio fasciniran plastikom. Nikada nismo uspeli da mu obezbedimo odgovarajuću negu, kao da nikoga nije briga", rekla je vidno potrešena Edvinova baka, Linda Tobergta.
  • Сремац

    02.09.2011 10:41
    Ово је један од нормалнијих амера
    Шта се чудите,човеку се омакло па се дочепао душека. Имам информацију из депеше од пре две године да је већи број америчких грађана имао сексуалне односе са бандерама јавне расвете.Едвин Чарлс,је пропустио прилику да дође у Београд и увелича сеансе својих пријатеља,који несмеју то јавно да раде.Америчка амбасада и произвођачи пластике из Инђије и Нове Пазове би требали да траже амнестију као свој допринос да овај велики борац за права секса са пластичним и картонском амбалажом буде у Београду на онај дан.
  • зики

    01.09.2011 23:57
    америка
    Пите и ово је Америка.
  • 01.09.2011 17:55
    ovaj je pravi baja. od probiraca nema jebaca!:)))))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.